Nieuws

September 2019

- Het opleidingsjaar van Dr. Marzia Verhaeghe loopt op zijn eind. Nog tot eind september 2019 blijft ze werkzaam in onze praktijk. We willen haar alvast bedanken voor haar inzet en de fijne samenwerking. We wensen haar veel succes in haar verdere opleiding en loopbaan.

- Vanaf 1 oktober 2019 heten we Dr. Heleen Smolders welkom in onze praktijk. Als afgestudeerd arts zal ze zich vanaf nu in onze opleidingspraktijk verder bekwamen in de huisartsgeneeskunde. 

Mei 2019

- Vanaf 13/5/'19 zijn er wat wijzigingen in het consultatieschema van de artsen. De meest recente versie kunt u vinden onder "Consultaties". 

December 2018

Dr. Gheyle is bevallen van een zoontje, Nand. Ze is in zwangerschapsverlof t.e.m. 10/5/'19. Vanaf februari '19 komt Dr. Evelien Veryser het team tijdelijk versterken. U kunt uiteraard ook bij de andere collega's terecht. 

November 2018

- Sinds begin november werken wij met eAttest. Meer informatie hierover is terug te vinden onder "Praktisch" -> "Tarieven".

September 2018

- Vanaf 1 oktober 2018 heten we Dr. Marzia Verhaeghe welkom in onze praktijk. Als afgestudeerd arts zal ze zich vanaf nu in onze opleidingspraktijk verder bekwamen in de huisartsgeneeskunde. 

Belangrijk: Omwille van de nieuwe GDPR wetgeving is het vanaf heden niet meer toegestaan om voorschriften klaar te leggen zonder consultatie. Vraag dus zeker voldoende voorschriften aan uw arts tot aan de volgende consultatie. (zie Praktisch)

- Het secretariaat is aanwezig ma-vrij 8u-11u45 en 13u-19u. Gelieve onze middagpauze te respecteren en te bellen voor afspraken of vragen wanneer het secretariaat aanwezig is.