Nieuws

Pensioen Dr. Fevery
Vanaf 1 oktober 2021 ga ik met pensioen. 
Dankzij alle collega's van 'De Essen' en het secretariaat zal ik met een gerust gemoed deze stap zetten. 
Bedankt voor het jarenlange vertrouwen!
Dr. Sabine Fevery 

Zwangerschapsverlof Dr. Monstrey
Dr. Marieke Monstrey gaat in zwangerschapsverlof van 1/08/'21 tem 31/10/'21.
Vanaf 12/07/'21 komt Dr. Bieke Demarcke haar vervangen in de praktijk.  

Oktober 2020

Dr. Heleen Smolders zet vanaf 1/10/20 haar opleiding verder op een andere stageplaats. We willen haar danken voor de grote inzet en de aangename samenwerking. We wensen haar veel succes toe!
Dr. Lien Wittevrongel zal haar vervangen en willen we hierbij van harte verwelkomen als nieuwe huisarts in opleiding.

Maart 2020
Coronavirus
Bij vermoeden van besmetting of recent contact met een besmet persoon vragen wij u om eerst telefonisch contact op te nemen! 
Maak dus geen afspraak online of kom niet langs zonder eerst telefonisch te verwittingen. Zo voorkomt u verspreiding van het virus. Bedankt voor uw medewerking!

Januari 2020
Annuleren afspraak
Helaas komt het regelmatig voor dat een afspraak laattijdig wordt geannuleerd of dat een patiënt zonder te verwittigen wegblijft. Hierdoor kunnen wij deze tijd niet inzetten voor een andere patiënt. Gelieve daarom steeds tijdig uw afspraak te annuleren.
Afspraken die minder dan 4u voor de geplande consultatie worden geannuleerd, zullen aangerekend worden zonder tussenkomst van de mutualiteiten.

December 2019
Patiëntenstop
Vanaf december 2019 hebben wij een patiëntenstop in onze praktijk. Om de kwaliteit van zorg te bewaken, kunnen wij momenteel geen nieuwe patiënten meer aannemen.