Disclaimer

050 39 50 66
Fax: 050 39 16 95
Ons adres:
Lagebekeweg 1
8200 - Sint-Andries
ON: 0811.314.136
Mail ons
Maak een afspraak

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met onderstaande voorwaarden en condities.

1. Website

De eigenaar van deze website is 
Huisartsenpraktijk De Essen,
Lagebekeweg 1
8200, Brugge, 
België
Tel: 32(0)50 395066, 
E-mail: secretariaat@de-essen.be 
ON: 0811.314.136

Als u niet akkoord gaat met onderstaande voorwaarden wordt u verzocht de website te verlaten. Huisartsenpraktijk De Essen behoudt zich het recht voor deze voorwaarden periodisch aan te passen waarna de leden op de hoogte zullen worden gebracht van deze wijzigingen. Wanneer u na deze kennisgeving de website blijft gebruiken verklaart u zich akkoord met de doorgevoerde wijzigingen. Huisartsenpraktijk De Essen  kan eventueel andere diensten aanbieden aan de gebruikers van deze site. In dat geval zullen de geldende voorwaarden apart worden medegedeeld.

2. Toegankelijkheid

Huisartsenpraktijk De Essen  probeert zo goed als mogelijk de website 24 uur per dag toegankelijk te houden, nochtans kan het gebeuren dat de website ontoegankelijk is voor een korte periode omwille van onderhoudswerken, aanpassingen of technische redenen.

3. Verantwoordelijkheid

Huisartsenpraktijk De Essen weerlegt elke verantwoordelijkheid met betrekking tot deze website en de aangeboden informatie. Huisartsenpraktijk De Essen  verzekert niet dat de informatie op deze website correct, compleet of actueel is. Alle informatie, producten en diensten op deze website kunnen fouten bevatten. De gebruiker wordt verzocht hiermee rekening te houden.